Acasă / Resurse media / Comunicate de presă / Participarea Coralei „Armonia” la Festivalul Coral Zimriya din Israel, încununată de succes

Participarea Coralei „Armonia” la Festivalul Coral Zimriya din Israel, încununată de succes

În perioada 6-10 august 2017, tricolorul românesc s-a aflat alături de drapelele Israelului, Statelor Unite ale Americii, Franței, Greciei, Portugaliei, Canadei și Marii Britanii. 
Prezentă la Akko, Israel la „Festivalul Internațional de Coruri Zimryia”, Corala „Armonia” a fost întâmpinată cu mare bucurie. Sub bagheta dirijorului Timothy Brown, reprezentanți ai corurilor din lumea întreaga au repetat împreună pentru concertul final din data de 9 august 2017.  200 coriști din mai multe țări au interpretat împreună 6 piese muzicale din  repertoriul internațional, cu tema "The Power of Music to Communicate Prayer".

Ca urmare a succesului înregistrat la concertul susținut în data de 8 august 2017, prin excepție de la tradiția Festivalului, organizatorii au decis să includă în cadrul spectacolului final și un recital susținut de Corala "Armonia", care a cuprins piese muzicale din folclorul românesc.

Participarea Coralei „Armonia” la festival a fost sprijinită de Institutul Cultural Român și Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru Românii de Pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.