Acasă / Evenimente / INSTITUTUL EUDOXIU HURMUZACHI PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI TRANSMITE PREMIILE CĂTRE PARTICIPANŢII LA CONCURSUL „SCRISOARE PENTRU BASARABIA”

INSTITUTUL EUDOXIU HURMUZACHI PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI TRANSMITE PREMIILE CĂTRE PARTICIPANŢII LA CONCURSUL „SCRISOARE PENTRU BASARABIA”

Stimaţi concurenţi,

Vă informăm că  în cursul săptămânii viitoare (24-28 iunie 2013), Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni  va transmite premiile aferente consursului  “Scrisoare pentru Basarabia”. Fiecare participant la acest concurs va primi prin poştă, la adresa de corespondenţă menţionată în formularul de înscriere în concurs, câte un exemplar din volumul 200 DE ANI DIN ISTORIA ROMÂNILOR DINTRE PRUT ŞI NISTRU (1812-2012), volum coordonat de Acad. Ion-Aurel Pop şi Prof. univ. dr. Ioan Scurtu.

NOTĂ!  IEH le va oferi câştigătorilor primelor  trei  locuri din clasamentul efectuat de către membrii  juriului, câte un telefon Sony Ericsson K300i, un mouse pad cu calculator inclus, precum şi câte un exemplar din volumul 200 DE ANI DIN ISTORIA ROMÂNILOR DINTRE PRUT ŞI NISTRU (1812-2012), volum coordonat de Acad. Ion-Aurel Pop şi Prof. univ. dr. Ioan Scurtu.

IMPORTANT!

Participanţii care au disponibilitatea de a-şi ridica personal premiile de la sediul principal al Institutului, din Strada Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, camera 124, Sector 1, Bucureşti (zona Sala Palatului), sunt rugaţi să contacteze echipa IEH în cursul zilei de marţi, 25.06.2013, la nr. de tel. 021.310.26.98 sau la adresa de e-mail office@ieh.ro, pentru a confirma ridicarea premiului şi a stabili data şi ora vizitei la Institut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *