Acasă / Fără categorie / Mesajul de mulțumire al președintelui Institutului Cultural Român, Radu Boroianu

Mesajul de mulțumire al președintelui Institutului Cultural Român, Radu Boroianu

 

Președintele Institutului Cultural Român (ICR), Radu Boroianu, a transmis directorului general adjunct al Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni (IEH), Nicolae Brînzea, și echipei IEH, un mesaj de mulțumire și apreciere pentru sprijinul acordat organizării celei de-a doua ediții a Galei premiilor de excelență pentru românii din comunitățile istorice, desfășurată pe 30 ianuarie la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București.

Vă suntem recunoscători și vă asigurăm de întreaga noastră deschidere articulată continuării programelor dedicate afirmării culturii identitare, precum și inițierii de noi proiecte închinate imprimării ecoului cultural național în spațiul internațional”, se precizează în mesajul președintelui ICR.

La evenimentul  organizat de Institutul Cultural Român, prin Direcţia Români din Afara Graniţelor, cu sprijinul Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi" pentru românii de pretutindeni, din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, au fost premiați oameni de cultură, intelectuali de marcă, jurnaliști, tineri implicați în mod activ în promovarea românismului și a limbii române în comunităților românești din Ucraina, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova și Albania.