Acasă / Proiecte / Mesaj de mulțumire din partea doamnei Emanuela Pripea, participantă la cursurile de perfecționare pentru cadrele didactice din Spania

Mesaj de mulțumire din partea doamnei Emanuela Pripea, participantă la cursurile de perfecționare pentru cadrele didactice din Spania

Doamna Emanuela Pripea, participantă la cursurile de perfecționare pentru cadrele didactice din Spania a transmis un mesaj de mulţumire domnului Nicolae Brânzea, director general adjunct IEH cu ocazia organizării cursurilor de perfecționare pentru cadrele didactice din Spania.

“Mă numesc Emanuela Pripea, studentă în anul trei la Facultatea de Stiințe Umane cu specializarea Studii Interculturale si Limbi Străine la Universitat Jaume I din Castellón, Spania.

Vă scriu referitor la  Cursurile de perfecţionare a cadrelor didactice din Spaniadesfașurate în perioada 17-22 Mai 2016 în Castellón.

Mulțumim pentru preocuparea Institutului “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni din cadrul  Ministerului Afacerilor Externe și organizației FADERE în cunoașterea limbii române pentru românii de peste hotare.

Vreau să vă mulțumesc în mod personal. Sunt foarte interesată să merg mai departe în această frumoasă meserie de profesor și vreau să vă felicit în mod deosebit pentru selecționarea cadrelor didactice și profesionalismul organizatorilor.

Vă trimit un calduros salut cu stimă si respect ”