Acasă / Proiecte / Mesaj de mulțumire din partea doamnei Daniela Pripea, participantă la cursurile de perfecționare pentru cadrele didactice din Spania

Mesaj de mulțumire din partea doamnei Daniela Pripea, participantă la cursurile de perfecționare pentru cadrele didactice din Spania

Doamna Daniela Pripea, participantă la cursurile de perfecționare pentru cadrele didactice din Spania a transmis un mesaj de mulţumire domnului Nicolae Brânzea, director general adjunct IEH cu ocazia organizării cursurilor de perfecționare pentru cadrele didactice din Spania.

“Mă numesc DANIELA PRIPEA și mă adresez dumneavoastră pentru a vă mulțumi pentru cursul de limba română, susținut de către doamna LIDIA MIRSANU și doamna ZVETLANA PREOTEASA.

Menționez că aceste cursuri ne-au fost de un real folos.

Personal sunt de 20 de ani în Spania și predau religie în Biserica Adventistă din Castellón de la Plana. Avem 150 de copii doar în biserica pe care o frecventez. Copiii nu știu prea bine limba română, unii dintre ei fiind nascuți aici, iar noi ne străduim să-i ajutam să cunoască limba noasră cât mai bine, să se poată exprima cât mai corect.

Acest curs a fost util atât pentru mine, cât și pentru colegele mele.

Vă mulțumesc și mai așteptăm astfel de proiecte!

Apreciind în mod deosebit sprijinul Dumneavostră, vă asigur de întregul nostru respect. ”