Acasă / MRP / Campania națională „Informare acasă! Siguranță în lume!” a ajuns în județele Iași și Neamț

Campania națională „Informare acasă! Siguranță în lume!” a ajuns în județele Iași și Neamț

Ministrul Natalia-Elena Intotero a prezentat campania națională „Informare acasă! Siguranță în lume!” în județele Iași și Neamț.

Astăzi, 18 septembrie, demnitarul s-a întâlnit cu reprezentanții unităților teritorial-administrative din cele două județe pentru a le transmite cele mai importante elemente ale campaniei prin care Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și instituțiile partenere doresc să îi echipeze pe românii care intenționează să lucreze în străinătate cu informațiile necesare pentru a preveni situațiile de risc.

La evenimentele derulate în municipiile Iași și Piatra Neamț au luat parte doamna Daniela Soroceanu, prefectul județului Neamț, domnul Marian Șerbescu, prefectul județului Iași, reprezentanți ai Consiliilor Județene, primari și consilieri locali. De asemenea, au participat reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane și ai Inspectoratului Județean de Poliție.